Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Nā pilikia e pono ai e hoʻoponopono ʻia e ka lāʻau lāʻau

(1) Hoʻomohala a hoʻomohala i nā fiber me ka hana ʻoi aku ka maikaʻi, hoʻoikaika i ka pili ʻana ma waena o ka fiber a me ka matrix, hoʻomaikaʻi i ka modulus elastic a me ka hana anti-aging o ka fiber, hoʻomaikaʻi i ka hoʻopuehu ʻana o ka fiber i ka matrix, a pale i ka hōʻino ʻana o ka ka hana o ka fiber i loko o ka sima matrix kaiapuni, a hoemi i ke kumukuai.

(2) E noiʻi e pili ana i ka pilina ma waena o ka mesostructure o ka fiber reinforced concrete a me macroscopic mechanical properties.I kēia manawa, ʻo ke kūkākūkā o ka hoʻoikaika ʻana a me ka paʻakikī o ka ʻenekini synthetic fiber concrete he kumu kūpono a me ka loiloi theoretical, a ʻo ka hana macroscopic ka hana waho o ka microstructure.ʻO ka hoʻoikaika ʻana i ka noiʻi ma kēia wahi a me ka hoʻopaʻa pono ʻana i ka pilina nui ma waena o nā mea ʻelua e hiki ke hoʻomohala nui i ka manaʻo o ka hoʻoikaika a me ka paʻakikī o nā fiber polymer.

(3) E hoʻokō i nā ʻāpana hoʻāʻo a me nā ʻāpana e loaʻa ai ka ʻike hohonu o ke kino a me nā ʻano mechanical o ka mea hoʻoheheʻe synthetic fiber concrete a me ka hana ʻana o nā ʻāpana ma lalo o nā ukana like ʻole, i mea e hāʻawi ai i kumu no ka hoʻolālā ʻana i nā mea hoʻonaninani kūlohelohe. nā hale.

(4) E hoʻokō koho i nā hoʻokolohua kahua kūkulu, haku i kāna mau hōʻailona hana hana, e like me ka ratio hui ʻana, ke ʻano hui ʻana a me ka mana o ka manawa, slump poho, a me nā mea ʻē aʻe, a hoʻolālā i ke kaʻina hana o ka lāʻau synthetic fiber reinforced concrete.

ʻO Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd he mea hana ʻoihanalaina hoʻokuʻu ʻana i ka fiber concrete.Welina mai e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka ʻike hou aku.

b174be2b


Ka manawa hoʻouna: Nov-30-2022