Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Ke kūlana noiʻi a me ka hoʻohana ʻana o ka mea hoʻoheheʻe ʻia ʻo Organic Synthetic Fiber Concrete (II)

2.2 Nailona puluniu kalaka

ʻO ka nylon fiber concrete kekahi o nā fiber polymer mua loa i hoʻohana ʻia i ka sima a me ke kaʻa, ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ke kumukūʻai, a ua kaupalena ʻia ka noi.ʻO ka hoʻohui ʻana o ka fiber nylon hiki ke hoʻohaʻahaʻa nui i ka waiwai maloʻo maloʻo o ke koneki, akā ʻo ka flexural, compressive, axial pressure, elastic mold a me nā waiwai stress-strain ʻaʻole i ʻokoʻa loa mai ka palaki maʻamau, a ua hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia ka hana impermeability a me ka rust inhibition. ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka lōʻihi o ke kaʻa.

Ke hoʻohui ʻia kahi mea liʻiliʻi o ka fiber nylon (0.052%) i ka ʻuala, hiki i ka matrix konikō ke loaʻa i kahi hopena hoʻomaikaʻi ʻole i ka hana, hoʻemi nui i nā māwae paʻa o ka ʻilika, a hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa ʻana o ka pā.Ke hoʻonui ʻia ka dosage i ka 0.26%, hiki ke hoʻonui nui ʻia ka hopena o ke kūpaʻa o ke kaʻa.Hiki ke hoʻomaikaʻi i ka naylon fiber i ke kūʻana o ka hau o ke kaʻa, keʻakeʻa i ka nalowale ʻana o ka ikehu o ke kaila, a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka ʻāpana hoʻāʻo.Wan Zhongxiang et al.manaʻoʻiʻo ʻo ia ke kumu o ka hoʻohui ʻia ʻana o nā fibers nylon e hōʻemi i nā māwae i hana ʻia e ke koʻikoʻi o loko o ka pahu, a me ka piʻi ʻana o ke kinoea maʻiʻo, a me ka piʻi ʻana o ka anti-expansion pressure a me ka osmotic pressure.Ua ʻike lākou he 10.5% a me 1.7% ka nui i hoʻohālikelike ʻia me ka benchmark benchmark ma hope o 300 mau pōʻaiapuni freeze-thaw.

2.3 Polyethylene puluniu lāʻau

Ma muli o kona modulus haʻahaʻa o ka elasticity, ʻaʻole i hoʻohana pinepine ʻia ka polyethylene fiber i loko o nā composites sima a hiki i kēia manawa, a ua aʻo maikaʻi ʻia.KCG Ong, M. Basheerkhan, P. Paramasivam i ka haʻahaʻa-wikiwiki hopena ho'āʻo o ka polyethylene puluniu kuʻimaka papa, i loko o ka puluniu maʻiʻo o 0.5%, 1% a me 2%, i ka fracture ikehu waiwai mahuahua e 19%, 53% a me 80. %, kēlā me kēia.ʻOiai ʻoi aku ka liʻiliʻi o kēia mau waiwai ma mua o nā kumukūʻai o nā papa kila kila o ka maʻiʻo like (ʻo 40%, 100% a me 136% nā kumu kūʻai o ke kila fiber concrete, i kēlā me kēia), ʻoi aku ka liʻiliʻi o ko lākou kumukūʻai ma mua o ke kaula kila, inā ʻo ka elastic. Hiki ke hoʻomohala ʻia ka modulus a hiki i ka 70GN/m2 kiʻekiʻe elastic mold polyethylene fiber, ʻoi aku ka maikaʻi o kēia fiber ʻoi aku ka maikaʻi ma ke kahua o nā composites cementitious.

ʻO Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd he mea hana ʻoihanalaina hoʻokuʻu ʻana i ka fiber concrete.Welina mai e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka ʻike hou aku.

5b051d58


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2022